KNOX biedt

De nieuwste tools
en ontwikkelingen,
altijd het eerst
voor onze klanten.

De ontwikkelingen bij Facebook (en Instagram) volgen elkaar in rap tempo op. Ontwikkelingen die bijdragen aan een steeds krachtiger positionering van Facebook als het sterkste marketingkanaal ter wereld. Maar ook ontwikkelingen die het gebruik van Facebook als marketinginstrument steeds complexer maken. Waar het plaatsen van een standaard advertentie bepaald geen hogere wiskunde is, vraagt het opzetten van Lead Generation Ad veel meer kennis. Om nog maar te zwijgen over het opzetten van een Dynamic Product Ad via dynamic retargeting of het vormen van lookalike audiences met behulp van conversiesoftware.

Bij KNOX volgen we de ontwikkelingen uiteraard op de voet. Ons streven is om onze klanten als eerste te laten profiteren van de nieuwste tools. Zo waren wij het eerste Nederlandse bureau dat dynamic retargeting breed beschikbaar maakte voor webshops. Daarnaast hebben we ons toegelegd op het bedenken van concepten waar een breed publiek zijn voordeel mee kan doen. Van KNOX Works voor de vacaturemarkt en Huis Verkopen Via voor de woningmarkt tot KNOX Academy voor iedereen die wil weten hoe wij het doen. En ja, wij delen al onze kennis graag!

Onze diensten

KNOX
WORKS

Wil je ook de juiste kandidaten bereiken? Vind het juiste talent met een trefzekere vacature campagne via Social Media.

KNOX
ADS | SMA

Creëer bereik, awareness en traffic met doeltreffende campagnes. Laagdrempelig het maximale uit Social Media halen zonder lange abonnementen.

KNOX
ACADEMY

Kennis waar je verder mee komt. InCompany of in Deventer, wij leren jou alles over Social Media Marketing.

KNOX
DYNAMIC

Voor iedereen die het maximale uit Facebook wil halen. Top-of-mind worden en blijven bij (potentiële) klanten.