De nieuwste tools
en ontwikkelingen,
altijd het eerst
voor onze klanten.

De ontwikkelingen bij Facebook, Instagram, WhatsApp en Messenger volgen elkaar in rap tempo op. Ontwikkelingen die bijdragen aan een steeds krachtiger positionering van de Facebook-groep als het sterkste marketingkanaal ter wereld. Maar ook ontwikkelingen die het gebruik van Facebook als marketinginstrument steeds complexer maken. Waar het plaatsen van een standaard advertentie bepaald geen hogere wiskunde is, vraagt het optimaliseren en analyseren van advertentiecampagnes veel meer kennis. Om nog maar te zwijgen over alle andere tools en mogelijkheden die er beschikbaar zijn.

Bij KNOX volgen we de ontwikkelingen uiteraard op de voet. Ons streven is om onze klanten als eerste te laten profiteren van de nieuwste tools. Zo waren wij het eerste Nedenerlandse bureau dat dynamic retargeting breed beschikbaar maakte voor webshops. En eind 2018 zijn we als eerste Nederlandse partner toegetreden tot de ManyChat Agency Partners.

Daarnaast hebben we ons toegelegd op het bedenken van concepten waar een breed publiek zijn voordeel mee kan doen. We zijn zelf actief als beheerder van de grootste Sauna en Wellness-community van Nederland en onwerpers en bewaarders van het succesvolle concept HuizenAlert.