Dus jij wil ook
het maximale uit LinkedIn halen?

LinkedIn biedt ongekende mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Een vacature onder de aandacht brengen, bekendheid voor je nieuwe dienstverlening genereren of top-of-mind blijven bij bezoekers van je website. Op LinkedIn kan hét en wij van KNOX leren je hét tijdens onze workshops LinkedIn Advertising!

WAAROM
LINKEDIN ADVERTISING?

VIER SMAAKJES

Open inschrijving

Flabbergasm creëert een band. En dat is precies wat de workshop LinkedIn Advertising doet met jou en de andere deelnemers.

InCompany

Ik trakteer jou en je collega’s op een lunch en op vijf uur kennis slurpen. (Bijna) Alles wat ik weet, weten jij en je collega’s na deze enerverende dag ook.

BASIS (Webinar)

Leun achterover en ik neem je 1,5 uur mee in de wondere wereld van LinkedIn Advertising.

Advanced (Webinar)

Segmenteren op LinkedIn kent inmiddels al geen geheimen meer voor je. Maar je wil meer! Dan is dit echt een webinar voor jou!

Wat onze klanten zeggen:

Een zeer zinvolle workshop in een kleine setting. Dit maakt het erg persoonlijk, waardoor je het geleerde al tijdens de workshop direct kun toepassen.
Marijn Rolleman
Locaal Amsterdam
Dit is informatie waar we echt wat mee kunnen. Met Google en Facebook zijn we op advertising niveau al erg actief, LinkedIn had minder onze focus. Maar daar komt per direct verandering in.
Bram Groenen
MSML
Leuke sfeer, duidelijke uitleg. Echt een cursus waarmee je na afloop direct aan de slag kunt. Tijdens de cursus krijg je een perfect beeld van de enorme mogelijkheden.
Janneke de Wilde
Velten Groep

Wil je ook meer met LinkedIn?

Plan dan snel een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Dit doen wij ook:

WERVER DES
VADERLANDS

Een geuzennaam, verdiend door in een week tijd 47 servicemonteurs te werven. Genomineerd voor de Recruitment Tech Award, samen met de Appie en Jumbo.

FACEBOOK & INSTAGRAM WORKSHOPS

Leer hoe je data van je eigen website kunt inzetten voor meer data. Voor meer bezoekers, vollere winkelwagens en keiharde verkopen.