KNOX FULL SALES FUNNEL

Be there where your customers are

Voor webshops die het maximale uit Facebook willen halen.

 

Awareness

Creëer awareness voor je organisatie, voor je product, voor je dienst, voor je evenement. Wat je ook aanbiedt, zonder bekendheid blijf je er mee zitten. Al jaren is de tijdlijn van Facebook één van de meest effectieve plekken om onder de aandacht te komen bij je doelgroep. En Facebook zelf is al jaren één van de meest effectieve kanalen om doelgroepen te segmenteren. We gaan bij je doelgroep onder de aandacht komen. Doelgericht, relevant en effectief!

Consideration

We zijn gelanceerd, we hebben op de trommel geslagen, er is bekendheid. Maar nu? Tussen awareness en conversie zit een aantal stappen, soms zeven, soms twaalf, maar bijna nooit één. En dus moeten we naar stap twee t/m twaalf. En dat begint met het top-of-mind blijven bij iedereen die stap één heeft gezet. Facebook heeft een aantal fantastische tools ontwikkeld om top-of-mind te blijven. En wij bij KNOX dromen van deze tools. Van video-engagement tot custom conversions en van custom audiences tot lead targeting.

Conversion

De laatste trap, de laatste stap. Met laserprecisie benaderen we de doelgroep. We blijven top-of-mind met die producten of diensten die je bijna klant even daarvoor heeft bekeken, maar nog niet heeft afgerekend. Dat doen we onder andere met Dynamic Ads, de heilige graal van Facebook. Twee jaar geleden waren we het eerste bureau dat deze gave tool kon aanbieden aan klanten. Destijds alleen voor webshops, inmiddels ook voor travel, voor auto’s en voor huizen. En voor jou!

500.000
extra omzet

UIT DYNAMIC

voor onze klanten in het eerste kwartaal van 2017

Ook daar zijn waar je klanten zijn?

[button color=”see-through-3″ hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”aanvraagformulier-facebook-academy-dynamic-ads” text=”JA, IK WIL MEER INFO” color_override=”#ffffff” hover_color_override=”#1d78a5″]

Wat klanten over KNOX & DYNAMIC zeggen:

Met een ROI van bijna 40 kunnen wij van Huis&Thuis natuurlijk niet anders dan tevreden zijn over Dynamic Retargeting van Facebook. Daarnaast is de proactieve werkwijze van KNOX een aanbeveling op zich waard. Zo hebben we nu een campagne lopen specifiek gericht producten met een waarde van € 500,- of meer.

Sander KalmeijerHuis&Thuis

We zijn zeer tevreden over Dynamic Retargeting van Facebook en de manier waarop KNOX dat voor ons inzet. Afgelopen jaar heeft KNOX voor ons een ROI van ruim 45 weten te realiseren. We zijn dus zeker aan het bekijken hoe we Dynamic Retargeting in 2016 nog meer voor ons kunnen laten werken.

Yar VerheijdenDigital Marketing/Communications Professional at Noppies

KNOX stelt ons met Dynamic Retargeting van Facebook in staat om top-of-mind te blijven bij potentiële klanten die op specifieke plaatsen in het aankoopproces zijn afgehaakt. De Performance Based dienstverlening zorgt bovendien voor een eerlijke ROI en de zekerheid van onze zijde dat KNOX dagelijks aan de knoppen zit voor een optimaal resultaat.

Loek BosmanOnline Marketing Manager Vitaminstore

Nog even wat leuke feitjes over KNOX

  • Als eerste bureau in Nederland konden wij onze klanten Dynamic Retargeting van Facebook aanbieden. In de eerste 3 maanden van 2017 hebben we voor onze ‘Dynamic’ klanten bijna € 500.000,- extra omzet gerealiseerd;
  • Met onze pagina Opa en Oma hebben we wekenlang op nr. 1 gestaan in de Marketingfacts engagement top 100;
  • We hebben Facebook geholpen bij het verbeteren van hun producten, waaronder Dynamic Ads en Lead Generation Ads;
  • We mochten als eerste bureau gave nieuwe features testen van Facebook, waaronder Brand Awareness en Local Awareness;
  • We zijn op uitnodiging van Facebook op het Europese hoofdkantoor in Dublin geweest.