KNOX ACADEMY GROUPS

We love to share!

  • Kosten: € 495,-
  • Locatie: Postillion Deventer
  • Tijd: 09.30 – 16.00
  • Datum: diverse data beschikbaar

Forget the rest, stick with the best!

Hi there, gaaf dat je er bent! Wij zijn KNOX en wij zijn certified by Facebook, als één van de eerste bureaus in Nederland. Wij vertellen je het echte verhaal, wij vertellen je het hele verhaal. Geen verhaal over likes en shares, zoals veel van onze collega’s dat doen, maar een verhaal over pixels en custom audiences, over lookalike en brand awareness, over lead generation en video retargeting, en natuurlijk over de nieuwste tool: Messenger bots!

En nee, dat doen we niet met gratis webinars, e-books en wat onze collega’s nog meer met enige regelmaat op je tijdlijn aanbieden. Wij doen dat met certified information, met kennis waar je verder mee komt! Dus dat…

Okay, wat is die certified information dan?

Goeie vraag. Laten we beginnen met het feit dat Facebook zich ontwikkelt in razend tempo. De meeste organisaties begrijpen inmiddels ook wel dat dit een onomkeerbaar proces is en hebben Facebook al omarmt als marketingtool. Maar in veruit de meeste gevallen gaat dit niet veel verder dan af en toe een bericht plaatsen en afwachten (Post & Pray), al dan niet met een fancy plaatsingsschema.

En dat is jammer, want er is meer….

Heel veel meer… Wat te denken van bijvoorbeeld de Facebook pixel, waarmee je altijd top-of-mind blijft bij bezoekers van je website. High-impact, zeker wanneer je weet dat een potentiële lead 7 tot 12 contactmomenten heeft voordat hij of zij uiteindelijk klant wordt.

Of Facebook Instant Articles, waarmee interessante artikelen van je website op Facebook worden geopend. Instant Articles worden 10 x sneller geladen, 20 procent meer gelezen, 30 procent meer gedeeld en 70 procent minder verlaten. Bovendien zien Instant Articles er bijzonder strak uit en dat is weer mooi voor de professionele uitstraling van je organisatie.

En dan hebben we nog Canvas en Facebook Collection, Custom Audience, Lookalike Audience, Video Retargeting, Brand Awareness, Dynamic Ads, Messenger Bots en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Teveel om te leren toch?

Inderdaad, teveel om te leren, zeker in één dag. Daarom concentreren we ons in de workshops op die kennis waarvan wij vinden dat iedere ondernemer en marketing- en communicatie expert die moet bezitten.

Naast een algemene inleiding over Facebook, verleden, heden, toekomst, duiken we in de wondere wereld van het segmenteren van doelgroepen op basis van de data die Facebook van zijn gebruikers heeft. We behandelen de diverse advertentiedoelstellingen- en methoden. We laten de valkuilen zien die zich voordoen bij de opmaak van advertenties die zowel op Facebook als op Instagram en mobiel en desktop worden geplaatst. 

En het belangrijkste, we vertellen je alles over de Facebook pixel en de ongekende mogelijkheden tot retargeting. Van alle bezoekers van je website tot personen die specifieke pagina’s hebben bezocht en van mensen die al een tijdje niet op je site zijn geweest tot de 10 procent bezoekers die het langst op je pagina rondhangen. En na afloop van de workshop kun je dit allemaal zelf. Hoe gaaf is dat!

Maar alsof dat nog niet genoeg is, laten we je ook zien hoe je zelf met Messenger Bots aan de slag kunt. En daarna is de tijd gewoon op (en onze cursisten ook, is onze ervaring…)

De kosten?

Niet onbelangrijk natuurlijk. Wij geven workshops voor maximaal 8 personen voor € 495,- per persoon. Voldoende persoonlijke aandacht dus, maar ook ruimte om te leren van elkaar. Workshops zijn inclusief koffie, thee, brainfood en een heerlijke lunch bij Postillion in Deventer.

Kom je gezellig met zijn tweetjes, dan hebben wij 10% tweetjeskorting per persoon. En neem je nog iemand mee, dan bieden we zelfs 15% korting per persoon. En de laatste staffel is voor vier studenten, die profiteren van 20% korting. 

Daarnaast profiteer je als deelnemer een jaar lang van 50% korting op onze servicedesk en betaal je slechts € 49,- per maand voor unlimited certified support! Fair deal voor een enorme berg kennis. Niet voor niets is ons motto: We love to share!

334
Adverteerders

BIJGESCHOOLD

Schrijf je nu in en verdien je
eerste campagne direct terug

Ook meer uit Facebook halen?

[button color=”see-through-3″ hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”#” text=”JA, IK WIL MEER INFO” color_override=”#ffffff” hover_color_override=”#1d78a5″]

Wat klanten over de Facebook Academy zeggen:

We hebben onwijs veel geleerd van de workshop. We wisten (nog) niet dat er zoveel informatie toegankelijk is en je op zo'n simpele en relatief goedkope manier exact de doelgroep kunt bereiken die je voor ogen hebt. Complimenten aan Levi en Roel voor de leerzame en interessante avond, het enthousiasme waarmee ze het brengen en de tijd die ze nemen om zo juist mogelijk alle vragen te beantwoorden.

Autotaalglas

Met veel enthousiasme heb ik deelgenomen aan de facebook marketing workshops vanuit KNOX. Machtig interessant om te weten wat er allemaal wel niet mogelijk is, en al helemaal voor de E-commerce. Super bedankt! Wie weet tot in de toekomst! Iets met hartjes dotjes en sterretjes!

Eline BoonByBean.nl

De training plaatst Facebook Marketing in een heel nieuw perspectief. Bijzonder nuttig maar ook leuk om heel specifiek jouw eigen doelgroep te definiëren en zeer gericht te kunnen adverteren of bloggen. Ik ben heel benieuwd wat dit gaat opleveren voor FIRM Legal en de juridische dienstverlening in algemene zin.

Lilian ThijssenFIRM Legal

De Training Facebook for Business gevolgd en deze is buitengewoon zinvol, leerzaam en inspirerend !
Gives energy 🙂

Dorien ScharenborgDoorzien.nl

Nog even wat leuke feitjes over KNOX

  • Als eerste bureau in Nederland konden wij onze klanten Dynamic Retargeting van Facebook aanbieden. In de eerste 4 maanden van 2016 hebben we voor onze ‘Dynamic’ klanten bijna € 500.000,- extra omzet gerealiseerd;
  • Met onze pagina Opa en Oma hebben we wekenlang op nr. 1 gestaan in de Marketingfacts engagement top 100;
  • We hebben Facebook geholpen bij het verbeteren van hun producten, waaronder Dynamic Retargeting en Lead Generation Ads;
  • We mochten als eerste bureau gave nieuwe features testen van Facebook, waaronder Brand Awareness en Local Awareness;
  • We zijn begin mei op uitnodiging van Facebook op het Europese hoofdkantoor in Dublin geweest.