KNOX ACADEMY WORKSHOPS

Kennis waar je verder mee komt

Wij zijn KNOX. Als één van de eerste bureaus in Nederland zijn we Certified by Facebook. En daar zijn we best trots op.

Zoveel Facebook marketingbureaus, zoveel verhalen. Wij vertellen je het gecertificeerde verhaal, het echte verhaal, het hele verhaal. Geen verhaal over likes en shares, maar een verhaal over pixels en custom audiences, over lookalike en brand awareness, over lead generation en video retargeting. En natuurlijk over de nieuwste tool: Messenger Bots.

Wij geven een inkijk in de enorme mogelijkheden van Facebook marketing en advertising. Van eerste awareness tot de uiteindelijke lead en alles wat daartussen ligt. Van schieten met hagel tot schieten met laser, van branding tot conversie.

En wij staan klaar om deze kennis met jou te delen. Dat doen we op een locatie naar keuze. Bij jou op kantoor, maar je bent ook van harte welkom in Deventer!

[button color=”see-through-3″ hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”#” text=”PLAN EEN AFSPRAAK” color_override=”#ffffff” hover_color_override=”#1d78a5″]

Bij ons of bij jou? Check onze bookings-module en plan direct een afspraak in!

Wat klanten over de Facebook Academy zeggen:

We hebben onwijs veel geleerd van de workshop. We wisten (nog) niet dat er zoveel informatie toegankelijk is en je op zo'n simpele en relatief goedkope manier exact de doelgroep kunt bereiken die je voor ogen hebt. Complimenten aan Levi en Roel voor de leerzame en interessante avond, het enthousiasme waarmee ze het brengen en de tijd die ze nemen om zo juist mogelijk alle vragen te beantwoorden.

Autotaalglasautotaalglas.nl

Met veel enthousiasme heb ik deelgenomen aan de facebook marketing workshops vanuit KNOX. Machtig interessant om te weten wat er allemaal wel niet mogelijk is, en al helemaal voor de E-commerce. Super bedankt! Wie weet tot in de toekomst! Iets met hartjes dotjes en sterretjes!

Eline BoonByBean.nl

De training plaatst Facebook Marketing in een heel nieuw perspectief. Bijzonder nuttig maar ook leuk om heel specifiek jouw eigen doelgroep te definiëren en zeer gericht te kunnen adverteren of bloggen. Ik ben heel benieuwd wat dit gaat opleveren voor FIRM Legal en de juridische dienstverlening in algemene zin.

Lilian ThijssenFIRM Legal

De Training Facebook for Business gevolgd en deze is buitengewoon zinvol, leerzaam en inspirerend !
Gives energy 🙂

Dorien ScharenborgDoorzien.nl

Meer informatie en prijzen:

Bij ons:

KNOX Academy Groups

[button color=”see-through-3″ hover_text_color_override=”#ffffff” size=”large” url=”https://knox.nl/knox-academy-zp/” color=”00aeef” text=”Meer informatie” color_override=”#00aeef” hover_color_override=”#ffffff”]

Bij jou:

KNOX Academy Incompany

[button color=”see-through-3″ hover_text_color_override=”#ffffff” size=”large” url=”https://knox.nl/knox-academy-incompany/” color=”00aeef” text=”Meer informatie” color_override=”#00aeef” hover_color_override=”#ffffff”]