KNOX ACADEMY INCOMPANY

We love to share!

Voor organisaties die meer uit Facebook, Instagram en Messenger willen halen.

Facebook ontwikkelt zich in razend tempo. De meeste organisaties begrijpen inmiddels ook wel dat dit een onomkeerbaar proces is en hebben Facebook al omarmt als marketingtool. Maar in veruit de meeste gevallen gaat dit niet veel verder dan af en toe een bericht plaatsen en afwachten (Post & Pray), al dan niet met een fancy plaatsingsschema.

En dat is jammer, want er is meer….

Heel veel meer… Wat te denken van bijvoorbeeld de Facebook pixel, waarmee je altijd top-of-mind blijft bij bezoekers van je website. High-impact, zeker wanneer je weet dat een potentiële lead eerst 7 tot 12 contactmomenten nodig heeft voordat hij of zij uiteindelijk klant wordt.

Of wat te denken van Custom Conversions. Hiermee gaat Facebook op zoek naar gebruikers die wat gedrag, interesses en demografie betreft sterke overeenkomsten vertonen met bezoekers van je website of zelfs specifieke webpagina’s. Een supergave tool om meer kwalitatieve bezoekers naar je website te krijgen tegen lagere kosten per klik!

En dan hebben we nog Custom Audience, Lookalike Audience, Video Retargeting, Brand Awareness, Dynamic Ads en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Teveel om te leren?

Veel om te leren inderdaad. Maar vooral gave informatie om te leren! We hebben een strak programma ontwikkeld van 2 keer 1 dagdeel waarin we je alles vertellen en uitleggen. Naast een algemene inleiding over Facebook, verleden, heden, toekomst, duiken we in de wondere wereld van het segmenteren van doelgroepen op basis van de data die Facebook van zijn gebruikers heeft. We behandelen de diverse advertentiedoelstellingen- en methoden. We laten de valkuilen zien die zich voordoen bij de opmaak van advertenties die zowel op Facebook als op Instagram en mobiel en desktop worden geplaatst. 

Retargeten en top-of-mind blijven

Maar het belangrijkste, we vertellen je alles over de Facebook pixel en de ongekende mogelijkheden tot retargeting. Van alle bezoekers van je website tot personen die specifieke pagina’s hebben bezocht en van mensen die al een tijdje niet op je site zijn geweest tot de 10 procent bezoekers die het langst op je pagina rondhangen. En na afloop van de workshop kun je dit allemaal zelf. Hoe gaaf is dat!

Last but not least geven we je ook een inkijkje in de toekomst door met Messenger marketing & chatbots aan de slag te gaan. Wellicht nu nog ver van je bed show, maar met de wetenschap dat 73 procent van je klanten nu al chat prefereert boven bellen en mailen, kun je dit beter niet uit de weg gaan!

De kosten?

Niet onbelangrijk natuurlijk. Wij geven InCompany Workshops voor maximaal 4 personen voor € 1.695,- Voor iedere extra persoon rekenen we € 195,-

Hiervoor komen we twee keer een dagdeel bij jullie op bezoek. Bij voorkeur met 1 of 2 weken tussen beide dagdelen. De eerste sessie eindigen we met huiswerk (het plaatsen van de pixel en het maken van een advertentie). De tweede sessie beginnen we met het analyseren van de advertentie.

Facebook Blueprint certified

KNOX is als één van de weinige bureaus in Nederland en als enige in Oost-Nederland door Facebook zelf gecertificeerd met het Facebook Blueprint certificaat. Daarnaast zijn we als eerste en enige bureau in Nederland Agency Partner van ManyChat, ‘s werelds grootste Messenger Marketing platform.

Ook meer uit Facebook halen?

[button color=”see-through-3″ hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”#” text=”JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN” color_override=”#ffffff” hover_color_override=”#1d78a5″]

334
407
Adverteerders

BIJGESCHOOLD

IN 2017

Adverteerders

BIJGESCHOOLD

IN 2018

Schrijf je nu in en verdien je
eerste campagne direct terug